'Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana' Garancija Privatnosti

Garancija Privatnosti Ažurirana 21.10.2011

Moja polica za garanciju privatnosti je veoma jednostavna: Ja poštujem tvoju privatnost! Ako želiš saznati detalje u vezi toga, samo nastavi čitati.

Ja, skupa s mojim izdavačem, John Alexander Enterprises, vjerujem da je privatnost izuzetno važna. Zbog tog razloga, imam veoma striktnu policu privatnosti. Ta polica se primjenjuje kako na getaguyback.com tako i na sve podružnice, a to znači i na VratiBivseg.com u vlasništvu poduzeća Veliki Prasak d.o.o.

Prilikom Kupnje Ti Je Osigurana Privatnost

Kada obavljaš kupovinu, bit ćeš preusmjerena na prodajnu stranicu zaštićenu po najvišim standardima koju održava PayPal, koji je kompanija (treća strana) koja procesuira sva plaćanja mojih kupaca s područja Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, kao i iz cijelog svijeta.

Veliki Prasak d.o.o. nema pristup niti pohranjuje informacije s tvoje kreditne kartice. Sve transakcije koje obaviš na prodajnoj stranici poduzeća Veliki Prasak d.o.o. se izvršavaju od strane PayPal-a.

Kada kompletiraš svoju kupovinu, bit ćeš preusmjerena na specijalno zaštićenu i tajnu stranicu s koje ćeš skinuti "Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana".

Čuvanje Tvoje E-mail Adrese -- Moja Striktna Anti-Spam Polica

U određenim situacijama (kao na primjer kad prilikom kupnje mog vodiča upišeš svoju e-mail adresu i ostale podatke) skupljamo informacije koje mogu biti privatno identifikacijske. To je ograničeno na tvoje ime, adresu stanovanja i e-mail adresu koju ukucavaš u obrazac prilikom kupovine mojih proizvoda.

Najjednostavnije moguće rečeno, mrzim neželjenu poštu (spam) u istoj mjeri kao što ga mrziš i ti. Ukoliko ne želiš primiti niti jedan daljnji e-mail od našeg prodajnog predstavnika, molim te da jednostavno pošalješ natrag e-mail i da našeg prodajnog predstavnika obavijestiš da se želiš ispisati s liste, i bit ćeš trenutno i automatski izbrisana s e-mail liste za slanje. Također možeš pisati na poštansku adresu prodajnog predstavnika koja je navedena na stranici Kontakt & Pitanja. Međutim, imaj na umu da je e-mail poruka najbrži način da se ispišeš s liste.

Kada pišeš na e-mail adresu našeg prodajnog predstavnika (onu koja je navedena na stranici Kontakt & Pitanja), on može pohraniti tvoj e-mail kojeg si poslala tako da ima to u svojoj dokumentaciji, naročito ako si ponudila svjedočanstvo u kojem hvališ moju knjigu. (Iz bilo kojeg svjedočanstva napisanog na našem sajtu će identifikacijski detalji, kao što je na primjer prezime, biti uklonjeni. Jedini izuzetak bi se dogodio ako bi ti izričito izrazila dozvolu za upotrebu tvog prezimena ili bilo kojeg drugog identifikacijskog detalja.)

Druge Informacije o Tebi

Ako našem prodajnom predstavniku daš svoju poštansku adresu, ona će biti iskorištena isključivo u svrhu slanja produkta (i računa za obavljenu kupovinu). No, općenito je e-mail naša preferirana metoda komunikacije.

Osobe koje našem prodajnom predstavniku daju svoj telefonski broj će biti telefonski kontaktirane jedino zbog informacija u vezi narudžbe koju su obavili preko interneta. (Međutim, trenutno nikada ne pitamo za telefonski broj.) Ponovno, e-mail je općenito naš preferirani oblik komunikacije.

Da rezimiram, informacije koje prikupljamo upotrebljavaju se za poboljšanje sadržaja mojih proizvoda, i kao takve se ni pod kojim uvjetima neće koristiti u druge svrhe.

Kako Osiguravamo da Informacije u vezi Tebe budu Sigurne

Kompanija PayPal, naš procesor naplate za područje Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, kao i cijelog svijeta, prikuplja korisničke podatke koji su zaštićeni najvišim sigurnosnim standardima, a to uključuje moćnu enkripciju, sigurnosnu autentifikaciju, agresivnu analizu mogućih prijevara, kao i mnoge druge sofisticirane metode koje se obavljaju "u pozadini".

Nikada Nikome Nećemo Otkriti Informacije u vezi Tebe

Niti ja, niti naš prodajni predstavnik Veliki Prasak d.o.o. nikada nećemo prodavati, iznajmljivati, dati ili na bilo koji drugi način otkriti bilo kojoj trećoj strani informacije koje bi mogli imati o tebi. Jedini izuzetak bi mogao biti ako nam ti sugeriraš da to učinimo, ili ako bi došlo do neke vrste sudskog naloga koji bi nas prisilio da to učinimo. (Međutim, ne mogu niti zamisliti takvu situaciju u kojoj bi se ovaj zadnji scenarij mogao dogoditi.)

Promjene ove Garancije Privatnosti

Veliki Prasak d.o.o. zadržava pravo promjene ove Garancije Privatnosti. Na samom vrhu ove stranice, ispod glavnog naslova, u svakom trenutku će biti upisan podatak o datumu zadnjih promjena.

Tvoji Komentari Su Dobrodošli!

Ako imaš bilo kakvo pitanje u vezi ove police privatnosti, osjećaj se slobodno da kontaktiraš našeg prodajnog predstavnika na e-mail, telefon ili Skype koji se nalaze na stranici Kontakt & Pitanja.

Uz najbolje želje,

John Alexander

Osiguraj svoj vodič
Kako Vratiti Bivšeg!